HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Egy elhanyagolt BLOG története.

2008.04.19. 20:44 MMP

Mano.

Valójában hetekre magára hagytuk blogunkat, mivel Szabesszel egy weblapon dolgozunk. Ő dolgozik, én basztatom, hogy haladjunk. Egy onlájn üzlet lesz, pda és navigáció árusítására. Beállunk a sorba egymilliomodiknak. Ám ahogy látom a nagyker-árakat, az úgynevezett nagyokról (photo-hall, media, saturn) hamar kiderül, hogy rohadt éhesek, már ha érthető, amit mondok. Szóval, mi, mezei halandók kapjuk X összegért a cuccot. Nevezzük adott terméknek. Nos, adott termék a fent említett helyeken olyan ordenáré áron van, hogy arra nincs is kifejezés. Pedig megtehetnék, hogy kultúrált áron dobálják ezeket a cuccokat, de hát ezekre a csapatokra nem jellemző a korrekt árképzés kifejezése. Mindegy. Ebből lehet boltot csinálni, igaz alacsony haszonnal, de óriási lelkesedéssel.

Más:

Holnap, 2008. 04. 20.-án lesz a Critical Mass. Ez egy kerékpáros felvonulás, amit évek óta megrendeznek Budapesten is. Hogy hol máshol, azt nem tudom, mert holnap megyek először ilyenre. Amúgy jól telibekúrták az egészet azzal a mérhetetlen faszsággal, hogy ti. Demszkylandról indul a Dakar Rally. Hogy hogy jutott eszükbe dakarnak elnevezni, halvány segédf..gom sincs, mivel fent említett település messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. Dakar Budapesttől. Szóval, a kerékpáros napra kellett időzíteni ezt a kurva roncsderbit. Amúgy ha jól tudom, nem ma lenne a CM, de ugye Budapest Führere a túlzott dugókra vagy mire hivatkozva megtagadta, hogy a Föld Napján rendezhessék meg a Critical Masst. Ahogy egyébként a többi városban szokott lenni. Csak hát ott ugye nem feltétlenül ilyen idióta városvezetés szivatja őket 20 éve. Vagy mittudomén mi óta. Szóval CM előre hozva, városnak csak egy részét zárják le, aki szabálytalan (értsd: pl. záróvonalat átlép, ami ugye régen simán ment ezen a napon, mert az egész Andrássy le volt zárva), azt a rend hős őrei azonnal helyszíni bírsággal súlytják. Hogy őket (jardot) mi sújtsa, azt a Keves Olvasó képzeletére bíznám. Szóval, holnap, ha az Égiek is úgy akarják, nem lesz özönvíz, és vihar, akkor kerékpárra fel, városba le, és jó szórakozást mindenkinek!

Na, remélem, ezentúl gyakrabban lesz blog, így napi rendszerességgel írhatunk magunkról. Már ha ki nem sajátítom, mert Sz. ide se nézett hónapok óta. Csúnya dolog, majd emlékeztetem, hogy van egy magára hagyott blogja, ami sír utána.

Jók legyetek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr89433183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása