HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Vizsgaidőszak, hideg, tél. Hideg tél:)

2009.01.12. 20:07 MMP

Kettőezerkilenc január 13-a van. Hétfő. Hideg. Kibaszottul hideg. Mínusz 8 fok van, és este 7.50

Az RTL -en Fekete Pákó nevű majom osztja az eszet Delhusa J. társaságában. Jó kilátások, tévézésről ennyit. Marad a tanulás. A média rákényszerít a tanulásra.:) Szülők is azt mondják állandóan, hogy az ő idejükben nem volt Tv, úgyhogy tanultak és kész. Hurrá. Most van tévé, de minek?

Vizsgaidőszak: 15 tárgyból 5 van hátra. Eddig minden megvan, egész jó eredményekkel. Van még két szigorlat, az rázós lesz. Közgazdasági és pszichológia. A szigorlat olyan kényszerhelyzet, melyben először írásban, majd szóban kell bizonyítanod, hogy mindent tudsz, szemben 3-4 tanárral, akik azt igyekeznek kipuhatolni, hogy mit nem tudsz. Többnyire sikerül nekik:)

Ha ezeken túl vagyok, február 9-14 között államvizsgázom. Az lesz még a meleg szitu. És még öltönyöm sincs. Bár kurvára nem vágyom rá, de hát állítólag az elvárás. A kannibál a haverjaival tintázik (rtl). Másikon kórházsorozat (tv2). Holnap ZH:) A jól megszokott délután 3-tól 4-ig. Manipuláció a tantárgy neve. Gyakorlatilag kommunikáció, pszichológia tárgyakból tevődik össze. Ezekből a tárgyakból vizsgáztam a héten sokszor:) Most lenne meleg megbukni...

Tanulásról ennyit.

Újdonsült mániámmá vált a modell-repülőzés. Az egész úgy kezdődött, hogy tavaly nyáron vételeztem egy RC helikopátert. Az RC azt jelenti, hogy távirányítással kell a levegőben tartani, ez persze nem szokott sikerülni. RC = radio controll. A legújabb szerzemény egy repülő. 8.5ccm-es robbanómotoros cucc, 165cm-es fesztávval. Nem törpe gép. Még nem repült, úgyhogy sérülés-mentes:) Tavasszal kipróbáljuk, de már alig várom.

Másik őrült ötletem, hogy motorozni akarok. Eddig is kétkerekűztem, robogó című városi rakétával. Igen kellemes a nyári melegben a kocsisor mellett elhúzva nézelődni a városban. Jogsi külön nem kell rá, B kategóriával vezethető. Idén január 1-től állítólag az új segédmotoros (értsd: 50ccm alatti) -kerékpárokat is rendszámozni fogják. Kívácsi leszek, milyen egyéb apró (:)) költségek lesznek vele. Műszaki vizsga, zöldkártya, valószínüleg ugrik az éves 5000 körüli kötelező is. Ja, és a buszsávban közlekedés is ciki lesz. Pedig milyen igaza van a jogalkotónak: Takarodjon a motoros a biztonságosabb busz -sávból be az autók közé, nehogy már a száguldozó fillérbaszóknak lassítaniuk kelljen. Mert ugye gyalogátkelő-helynél és egyéb necces helyeken úgysem szoktak... Menjen tehát a motoros a kocsik közé, vicces lesz helyszínelni... Persze nem a két kiloval a sorok között eldörrenő japó rizsrakétával közlekedő srácokról beszélek, bár Ők többnyire tudják mit csinálnak, a balhék többségükben nem az ő (vagy nem csak) hibájukból történnek. Az olyan társadalmakban, ahol a robogós-motoros közlekedés már évtizedes hagyományokra tekint vissza, az autósok és motorosok közötti kapcsolat sokkal jobb, kevesebb a szivassuk-egymást eset. Nálunk még sikk letolni a motorost az útról, kiállni elé és így tovább...

Szóval motor. Harley-Davidson Sportster 883 Low. Ez a terv. A gond az ára. 2.4M Ft. Na, ez ugye pont 2.4 millióval több, mint amim van...:) ebből nem lesz milwaukee-nagyvas. Majd sokat lottózom.

Na, mára ennyi.

Jók legyetek, KOMMENTELJETEK!!! FEEDBACK, Please!!!

Mano

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr17873521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MMP 2009.01.28. 09:22:26

Elérkezett az ideje, hogy mint társalkotó kritizáljak egy művet:P Boccs Manó!:P
Kérek mindenkit, hogy olvassa el a blog élesítésének pontos dátumát, majd a blog első sorát, most megint a dátumot, hát nem nagyszerű? Manó közlekedik az időben:P

Kókusz Dió 2009.01.29. 15:16:20

Hát így aztán nem nehéz levizsgázni, ha előre tudod, mi lesz másnap... :P
süti beállítások módosítása