HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Ide kéne valami okosat írni, de nem megy.

2008.09.17. 18:57 MMP

Nem értek a bloghoz, ezért lett zöld a betű. Lehet, hogy nem is látszik, de most, itt nálam zöld. Ez tuti. Nem ettem meg semmi gyanúsat, és nem is ittam szeszt. Eleget. Neeem, tényleg. Régóta nem iszom. Nem azt akarom most mondani, hogy valamikor régen fúúú, de mennyit vedeltem, de most annyit sem. Ellenben pipázom. Hibátlan. Kicsit furcsán néznek az emberek, ezért leginkább este kutyasétáltatásnál adom elő ezt a magánszámot. Kutyák már hozzászoktak az ilyesztő látványhoz. Na, ennyit rólam.

Szabesz Barátom eltűnt, mert dolgozik. Írtam neki, hogy ugye van ez az önkifejező izé, ez a blog, és esetleg írhatna. Remélem mielőbb fog.

A cica (Tücsök) az ágyon ül, és Ikea katalógust olvas. Komolyan. Na jó, most már csak fekszik rajta, de az előbb rendesen nézegette. Még csak az kéne, hogy bejelentse az igényét, hogy ilyen és ilyen bútort szeretne. Jut eszembe, Svéd dómusz. Ma voltunk. Háááát, kicsit elcsodálkoztam az árakon. Mondhatni irtózatos, nem tudom, mire ilyen drága. Sima pozdorja lapokból készült vackok, több százezerért. Ja, ami meg az internetes oldaluk szerint kapható (tudod, ellenőrizd a raktárkészletünket...), az meg nincs. Illetve van, csak nem olyan színű, tehát az esetünkben olyan, mint ha nem lenne. Mert ugye piros kell a francnak, ha fekete, vagy szürke szekrényt keresel. Fürdőbe. Mindegy. Unom a vásárlást. Sehol sem kapsz semmit, viszont azt rohadt drágán.

Más téma: elfelejtett ŐSZ lenni kérem szépen!! Ez már majdnem tél. Nagykabátban kavartam egész nap. 10 fok volt ma, bár szerintem ebből Budapesten csak 3 lehetett...                                                                                             

Hogy a francba lett a zöld betűimből szürke???? Na, ebből elegem van, megyek a fenébe, nem megy ez nekem. Hurrá!! Fekete betűűűűűűk!!!!!! Éééééééljen!! Sikerem van!!

Fú, holnap 15 fok lesz!! Állítólag...

 

Na, kérem szépen, megyek. Köszönöm kitüntető figyelmeteket! Szép napot kívánok a továbbiakra! Mno

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr90668377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása