HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Ki jött vissza?

2011.11.23. 13:15 Fő-ökör

 Drága barátaim az Úrban!

Ahogy látom, mióta visszatértünk az éternek erre a részére, amit sokan netnek is becéznek, ez a blog leginkább egy autós folyamat leíró, elbeszélő, ámuló és álmodozó sarok lett, hála az Alökörnek.

Tisztelettel (már akinek adok belőle), megjegyezném, hogy marha nagyot tévedsz kedves barátom, ez a blog NEM nevelő célzattal jött létre, hanem egyfajta sajátos groteszk humorba mártott reakcióként a minket ért behatásokra "legyen az külső vagy belső"! A cél ami mindent szentesít, az volt, hogy ezen reakciók ellenértékeként görbetükröt állítsunk minden olyan dolognak, képződménynek (akik nem emberek) továbbá embernek, idiótának és eseményeknek (nem ünnep, csak szimpla esemény) ami minket zavar, megrendít vagy röhögésre ill. örjöngésre késztet. Ezért is lett a blog neve a maga idejében MMP vagyis Mindenki Menjen a Picsába, ami egyébként a sepercen belül megalapított Konstruktív Kollektívánknak is a neve, aminél mindkettőnk belépését követő 2. másodpercben létszám stoppot rendeltünk el.

Szóval kedves barátom, tiszteletlen publikum, ennek fényében kéne tovább folytatni az írogatást. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr433405838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása