HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

új hét, új remények avagy vigyázz jövöööööök!

2009.10.27. 11:21 MMP

Drága olvasó, kedves blogom

 

A tegnapi azaz a hétfői nap elég stresszes volt számomra ami remélem inkább súly vesztésben fog megmutatkozni és nem hajhullásban. Már a célegyenesben a csapat, ma lesz az első hazai meccs, még izgulás van, de majd ez is megváltozik. Nem mondom, hogy elmúlik, mert ez az érzés nekem 16 éves korom óta nem múlik, mindig megvan mikor pályára állok és ez így van jól:)

 

Ahogy eddig is, ez a blog az őszinteségen alapszik, humorral vegyítve tehát kérem, hogy aki sértődésre hajlamos, ettől a sortól kezdve egy bejegyzést se olvasson el, mert ezen a blogon mától senkire nem leszek tekintettel. Köszönöm.

Most egy monológban emlékeznék meg egy nő nemű példány érdekes hozzám állásáról, nevet sajnos nem írhatok le, és saját magán kívül nagy peches aki tudja kiről van szó, de azt hiszem a jelenség sajnos elég általános.

 

Rövid leszek és kíméletlen:

 

Adott ez a nőci aki hiányában van a határozottságnak ahogy megfigyeltem, jó pár hónappal ezelőtt amikor még volt tartós kapcsolata, mindenáron találkozni akart velem, de már akkor kiderült, hogy csak unatkoznak az ujjai azért írkál marhaságokat:)
Aztán amikor szakítottak akkor is találkozni akart, már ekkor régen tudtam, hogy semmi nem lesz belőle, de azért adtam alá a lovat, mert hát jó poén volt na, aztán ha mégis összejött volna, akkor sem tiltakozok. A 26. szarabbnál szarabb indokú visszautasítás után ma közli, hogy tulajdonképpen ő együtt van valakivel. És hogy én látom másképp a dolgot mert ő nem koptatott le engem:) Humor nagyágyúja de tényleg.:) Na és soha nem találjátok ki mit mondott ezután:) Akkor holnap találkozzunk, csak azért is. Nem fogunk és még ha komolyan gondolta volna akkor sem, de mikor közöltem h más programom van még ő lepődött meg, azóta röhögök, alig tudtam leírni ezt a pár sort:)

 

Ha lesz ma még valami érdekes már írom is:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr541478408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása