HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Majd' egy év, és újra itt!

2011.10.27. 22:27 Alökör

Kedves Olvasó, és nemkedves Főökör!

Úgy indult újra ez a blog, mint egy 21 éve pihentetett Zsiguli. K...va nehezen...

Őfelsége Főökör elfelejtette, mi az email címe a blognak. Miután ez megvolt, jöhetett a jelszó...

Közben lenyúlták a  nickét...hehe

Egy év nagy idő. Igen sok minden történt, én pl. lediplomáztam, lett nyelvvizsgám is és most állami szektorban dolgozom. Erről legyen elég ennyi. Térjünk is vissza a régi kerékvágásba!

A robogóm a legutóbbi bejegyzés óta is szétszedve áll a garázsban. Az üzemanyag-folyás elállt -elfogyott a benzin... Van viszont új para. Elfüstölt a 70-es "tuning" henger.

Úgy elfogyott a dugattyúról az 1 azaz egy szem gyűrű, hogy az mesés. Pedig amíg ment! 100-as oktánszámú üzemanyagot fogyasztott, nem sokkal kevesebbet, mint egy suzuki swift 1.0 városban... Egy tank benya 100 km. De micsoda 100 km!

Ha nem a nyereg elejére ült az ember, úgy jött fel az eleje gázra, mint a huzat. Párszor okozott is meleg pillanatokat. Ja, vettem bele féket előre, hátra meg elég volt beállítást eszközölni, ja és a kihajtásba olajat tenni... De erről ennyit, mert megint itt a tél, és a motor üresen tátongó blokkjába már főbérlő a pókcsalád.

Erre mondják, hogy a nyári nap melegítse a főtengely-házadat belülről...

Egyéb iránt azon gondolkodom, hogy a frászba fogok 4.45-kor felkelni -most, hogy 22.30 lesz... Valószínűleg úgy mint a Szovjet Nép Lenin utasítására. Nehezen...

Kívánok mindenkinek jó éjszakát és jó pihenést!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr983335078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása