HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

.375 H&H Mag.

2008.05.17. 16:06 MMP

Éljen! Ilyen is van. Újdonsült gyüjtőszenvedélyem a töltény-hüvelyek irányába vezetett.

Szabesz barátommal gyakran megjelenünk egy fegyverboltban, ahol barátaink dolgoznak, ők pedig alaposan beoltottak minket mindenféle érdekességgel kapcsolatban.

Ezek az érdekességek természetesen a fegyverek világából származnak.

ELŐRE SZÓLOK, ABSZOLÚT NEM FEGYVERMÁNIÁS INDOKKAL KERÜLT BE EZ A CIKK, CSAK MINT TECHNIKAI ÉRDEKESSÉG!!!

Nos, megkaptam első darabomat, egy (természetesen használt) .375 Holland & Holland Magnum hüvely személyében.

A még üresen is jelentős súlyú darab mintegy 7cm hosszú, eredetileg 9.5mm volt a lövedék, melynek "otthont" adott.

Csinos darab, elég nagy -6200 J -os energiájú lőszer. Ennyit erről, többet úgy sem tudok róla. Ja, de, hogy szalagos hüvelyű lőszer, ez azt jelenti, hogy a hüvely alja meg van erősítve, nehogy a delikvens pofájába durranjon a cucc, ahelyett, hogy a céltáblába találna. Direkt nem mondok mást, mivel személy szerint a vadászatot nem kedvelem.

MÁS! Megnyílt a webáruházunk, www.pdaland.extra.hu címen, itt pda-t és pna-t lehet kapni óriási választékban. Választék értendő árra és termékre egyaránt!

Szabesz!!! Írjál Te is, kérlek!!

Ennyi, manoooo.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr56474124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása