HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Ezt senkinek nem kívánom

2009.10.31. 23:12 MMP

Hát srácok, a világ legszarabb érzése látogatott meg ismét.

 

Egy barátban csalódni, olyan mint ha az életed egy darabját hagynád el...pocsék érzés, nem kívánom senkinek. DE, ugyanakkor nem tűröm el még egy barátnak tartott féregtől sem, hogy egy másik barátom ártalmára cselekedjen tudatosan, hogy olyan embert támogasson, aki ártani akar nekem és a barátaimnak és nem tűröm el azt sem, hogy ezért ne vállalja a felelőséget és ne álljon oda az illatőhöz szemtől szemben és ismerje el, hogy mit csinált. Amikor a barát mégis megkeresi, hogy kérdőre vonja, akkor aki barátomnak hittem, engem állít be hibásnak és szarkeverőnek...azt hiszem ez fájt a leginkább...

 

Tanúlságul az utókornak elmondanám, hogy ha ilyet tapasztalsz, előzd meg, ne várd meg míg teljesen kicsinál a figura, és amíg felemészt az érzés, keresd az utat, hogyan törleszthetsz. Ez nem köztörvényes bűn, ez első sorban erkölcsi bűn, de az én szememben egyenrangú a hazaárulással.

Szabesz out

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr911489883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása