HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Reagálás a reagálásra :)

2008.05.30. 01:38 MMP

Kommunikáció...hm, csak tudnám minek.Kivel akarsz te diplomás kommunikátor ként kommunikálni? Előre szólok, hogy a jardnak már van egy Garamvölgyi Lászlója, ez csak az egyik ok amiért te nem leszel az. A másik, hogy téged még véletlenül sem Garamvölgyi Lászlónak hívnak hanem valahogy egészen máshogy. Mondhatnám úgyis, hogy nevetek úgy hasonlít egymásra mint két tojás...a gázórára. Ezenkívül kormány szóviccelő sem lehetsz, mert ott meg rögtön kijönnének a nyelvi gondjaid. Konkrétan, a nyelved, se nem elég hosszú, se nem elég széles hozzá.

A nem a szakmába vágó, sőt vele teljesen ellentétes vizsgáidról meg annyit, hogy inkább felkéne cserélni őket, mondjuk káromkodás elemzésre meg burkolt anyázás tanra vagy ilyenek,ezek legalább kommunikációval kapcsolatosak. Az államháztartásról mindig eszembe jut az a mondás, hogy "Én nem aggódok az államháztartási hiány miatt, elég nagy már, tud magára vigyázni."

Nah további jó éjszakát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr68494381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása