HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Valami olyasmi, hogy Szabesz sehol. Pedig szóltam neki. Tényleg.

2008.09.21. 20:37 MMP

Szóval, adott az én barátom, a Szabesz nevezetű. Mivel igen ritkán írogat, úgy érzem, pótolom, és jól elárulom mi van vele. Dolgozik, kérem szépen, dolgozik!! Igen testhezálló melója lett, valami számítástechinikai cégnél dolgozik. Többet nem tudok, igaz elmondta, de elfelejtettem. Ciki, de ez van.

Más:

Igen lehűlt a levegő, de persze nekem még utoljára címszó alatt húztam egyet robogóval. Tekintve, hogy hideg levegőnek magas az oxigéntartalma, úgy ment a vas, mint még soha. Igen szépen gyorsultunk, aminek egyetlenegy hátulütője, hogy fék viszont nincs. Egy tíz éves motoron illett volna rég cserélni, de hát ugye elmaradt. Ergo, elöl van pici hatás, hátul semmi. Motorfék pedig kétüteműn nem egy horgony. Úgyhogy nagy nyeletés után tappanccsal álltam meg... Bőrkabát, protektoros kesztyű, felül védve voltam a huzattól, alul farmer... Csülkök megfáztak. Ja, és az utcából kiérve jött az eső... ÉLJEN! Minden adott egy komoly guruláshoz. Mondanom sem kell, alig volt motoros az utakon, aki mégis, az hirtelen tudott köszönni, (ami amúgy jó időben nem divat) és látszott, kicsit komolyabban rákészültek a szar időre. Vízálló cucc, kézmelegítő... Ahogy kell. Szóval, imádnám, ha lenne még olyan idő, hogy pár száz (ezer?) kilométert még menjünk. Esélytelen. Ám, jön az idő, hogy minden alkatrészt kicseréljek, a benzin-ömlést megszűntessem, kitámasztót kapjon, és így tovább. És nem kell fél óra alatt elkészülni mindennel, mert hurrá, kisütött a nap, és nyomulni kéne... Ráérek, jövő szezonig össze kell rakni, és kész. Ja, és a FÉKET is...

Lehet, hogy jövőre rendszám is kell??? :( komoly lesz. Viszlát busz-sáv, sorelőzés szembesávba, integetés az örjöngő rendőrnek. Hiányozni fognak ezek az apróságok.:)

Ha meg rendszám, akkor miért nem valami komolyabb vas??

Ezen jár az agyam rég óta, ha valakinek van ötlete, feltétlenül írja meg!!!! Jogsi nincs, de nem ez az alapkérdés.

Kb. mára ennyi, megyek, hiányolnak a kutyák. Legalább nem mondhatom, hogy a kutyának sem hiányzom...

 

Sziasztok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr28674775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása