HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Sokadik nap. És nem történt semmi...Mano

2008.03.18. 21:46 MMP

Blogunk létezésének páradik napja.

Mivel napok óta ötletünk sincs, mi a frászt írhatnánk, így kénytelen vagyok a szürke hétköznapokról fosni a szót. Kedd lévén ER a tévében, aminek pár éve még tudtam örülni, ma viszont inkább aludnék. Öregszem.

Mire megszoktuk volna a jóidőt, mintegy 8 celsius-fokot zuhant a hőmérséklet. Úgyhogy most megint fázunk. A kamionok meg fel-alá grasszálnak a Hungárián naphosszat, a zsaruk meg basztatják őket rendületlenül. Nesze neked útdíj.

.375H&H vagy .30-06 ?

Ez a vég kezdete, úgyhogy lassan megyek aludni.

Jóéjt mindenkinek!

Ui.: Szabesz! Te jössz!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr40386822

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: nsgtxx.com 2017.12.23. 06:17:31

WIFI jelszó hack - kockablog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása