HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Főökör Úrnak Tisztelettel!

2011.11.28. 20:24 Alökör

Kedves Főökör, Drága Barátom!

Mint látható, kisebb szünet után visszatértél, hogy úgy mondjam, költői magasságokból zuhantál alá vala!

A bejegyzések olyanok, amilyenek, ami épp érdekel, érint, ösztönöz. Erről ennyit. Lehetne politizálni, anyázni, óbégatni -arra vannak más portálok. Lehetne persze kreatív ötletbörze, hogy ki mit tegyen, hogyan és mikor. Ez sem a mi pályánk.

Újfent fingom sincs miről írjak, hát maradok a témámnál...

Kedves 1M leonomban elhunyt a fűtésradiátor. Ez ilyen zimankós, Hátsókerékhajtásról álmodozós szar időben óriási élmény. Egész pontosan az a marhaság ment tönkre, ami a meleg levegőt hivatott az utastérben biztosítani. E helyett bódító fagyállószag van, és olyan pára az ablakokon, amit hagyományos (értsd háztartási) szerekkel nem lehet eltávolítani.

Eme vacak cseréjéhez pusztán a műszerfalat kell kibányászni a helyéről. Érzékelteti a munka nehézségi fokát, hogy a szakszerviz potom 110.000 Ft -ért vállalja CSAK A MUNKÁT, EBBEN NINCS BENNE AZ ÚJ RADIÁTOR...

Jött az 5let, hogy majd én. Majd Szerénységem gyorsan megtanul műszerfalat kivenni. Meg is vannak hozzá a szerszámok. Csavarhúzó kezdetnek.  Velláskulcs, ha kicsit bedurvul. Xanax és balta, ha én durvulok be...

A színes eseményről lehet, hogy képes beszámoló készül!

Addig türelem, majd írok!

 

Kezicsókolom!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr233419715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása