HTML

Főökör & Alökör

Az MMP és ami mögötte van. Főökör, Alökör és az alapítás. Majd agymenések bőrszínre, nemre, vallásra, hajhosszra, körömlakk márkára, autó modellre, cipőre, mellbőségre, zokni színre, házi orvosra, gyógyszerészre, kényszerekre és kényszertelenekre való tekintet nélkül.

Friss topikok

Linkblog

Alapítás

2008.03.13. 20:09 MMP

Egyszer egy szép napon, két méretes állat (nah jó az egyik kevésbé méretes) úgy határozott, hogy ha már úgyis olyan jól elvannak egymás közt a sok hülye dumájukkal...szóval alapítanak egy Konstruktív Kollektívát, Mindenki Menjen a Picsába néven, és miután mindketten beléptek rögtön létszám stoppot rendeltek el.:)
Nah ez a két idióta Szabesz (továbbiakban Főökör néven is említeném) és Manó (ezekután előferdülhet Alökör néven is) létrehozta ezt a kis ökörkört és ezentúl ezen az oldalon olvashatja minden kedves és kevésbé kedves látogató minden agymenésünket. Jah, hogy nem mondtam volna, persze, hogy rólunk van szó és nem két másik ökörröl. Hoopsz:)
Jah és persze mindig, vagy legalábbis az esetek nagyobbik részében, ami valamivel több mint a kisebbik rész, tudni fogjátok, hogy éppen melyikünk ír ide és melyikünk nem vagy fordítva. De ez már a jövő zenéje és annak minden dallama valami világképalkotási zavarral megáldott ember agyából fog ide zuhanni, de ki tudja lehet, hogy mi látjuk jól.

Zárom soraimat, meg aztán az ablakot is.

Szabesz

Szólj hozzá!

Címkék: vicc humor agymenés világ idióta mi senki marha ti manó ők ökör mindenki alökör főökör ökörkör szabesz meglátás

A bejegyzés trackback címe:

https://mmpforever.blog.hu/api/trackback/id/tr47379813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása